illustratie

Restauratie plannen

Bij een restauratie komt veel kijken; behalve een goede uitvoering vergt een restauratie ook een gedegen voorbereiding. Het Monumenten Advies Bureau heeft veel kennis en ervaring met alle stadia van een restauratie.

Wij verzorgen het gehele restauratietraject: het maken van het restauratieplan met bestek en tekeningen; afwikkeling van het vergunningen- en subsidietraject (o.a. monumentensubsidie, onderhoudssubsidie), intensieve bouwbegeleiding; etc. 

Daarbij behoort ook procesbegeleiding, van begin tot eind, tot de mogelijkheden. Onze grote deskundigheid op het terrein van historische bouwtechniek en bouw- en architectuurhistorie wordt regelmatig ingezet bij het opstellen van restauratie- en onderhoudsplannen voor monumentale gebouwen. 

Daarnaast kan het MAB kan optreden als adviseur bij door derden te ontwikkelen restauratieprojecten, bijvoorbeeld door projectontwikkelaars en architecten.

Selectie gerelateerde projecten

Maak een afspraak of bel ons op

Met liefde voor het vak en oog voor detail beschikken de medewerkers van het Monumenten Advies Bureau over veel kennis en ervaring op het gebied van o.a. erfgoed waardenkaarten, inventarisatie en redengevende beschrijvingen, bouw- en cultuurhistorisch onderzoek en restauratie.


Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een geheel vrijblijvende afspraak. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Monumenten Advies Bureau
Bredestraat 1
6542 SN Nijmegen
Telefoon 024 - 378 67 42
E-mail info@monumentenadviesbureau.nl


(C) Monumentenadviesbureau| Privacyverklaring Actilus Webdesign