illustratie

Kerkstraat in Nijmegen

De villa werd in 1908 op solide wijze gebouwd en verkeert ook thans constructief in goede conditie. In het recente verleden hebben verschillende renovaties plaatsgevonden, waarbij ook enkele aanpassingen of reparaties aan constructies.

Het gemeentelijk monument Kerkstraat 84 stond sinds enkele maanden te koop. De opdrachtgever was geïnteresseerd in eventuele aankoop van dit pand en heeft het Monumenten Advies Bureau gevraagd om de bouwkundige conditie van het pand te beoordelen.
Het Monumenten Advies Bureau heeft aan de hand van het rapport een duidelijk beeld geschetst van de te verwachten kosten aan de hand van de conditie van het pand. Voor de berekeningen van de kosten is uitgegaan van uitvoering door professionele bedrijven.

Selectie gerelateerde projecten

Maak een afspraak of bel ons op

Met liefde voor het vak en oog voor detail beschikken de medewerkers van het Monumenten Advies Bureau over veel kennis en ervaring op het gebied van o.a. erfgoed waardenkaarten, inventarisatie en redengevende beschrijvingen, bouw- en cultuurhistorisch onderzoek en restauratie.


Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een geheel vrijblijvende afspraak. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Monumenten Advies Bureau
Bredestraat 1
6542 SN Nijmegen
Telefoon 024 - 378 67 42
E-mail info@monumentenadviesbureau.nl


(C) Monumentenadviesbureau| Privacyverklaring Actilus Webdesign