illustratie

Berg en Dalseweg in Nijmegen

De halfvrijstaande stadsvilla Berg en Dalseweg is aangekocht voor particuliere bewoning. Hoewel het pand constructief in voldoende conditie verkeert, is de mate van onderhoud in de afgelopen jaren onvoldoende geweest, zodat thans de nodige werkzaamheden noodzakelijk zijn om dit forse pand weer op een goed onderhoudsniveau te brengen.
In het aangeleverde herstelplan staan de vereiste werkzaamheden omschreven, waarbij een heldere toelichting en uitleg staat vermeld. Het uitgangspunt bij deze restauratie plannen is dat alle aanwezige schade conform de bestaande detaillering en materialisering zal worden hersteld.

Selectie gerelateerde projecten

Maak een afspraak of bel ons op

Met liefde voor het vak en oog voor detail beschikken de medewerkers van het Monumenten Advies Bureau over veel kennis en ervaring op het gebied van o.a. erfgoed waardenkaarten, inventarisatie en redengevende beschrijvingen, bouw- en cultuurhistorisch onderzoek en restauratie.


Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een geheel vrijblijvende afspraak. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Monumenten Advies Bureau
Bredestraat 1
6542 SN Nijmegen
Telefoon 024 - 378 67 42
E-mail info@monumentenadviesbureau.nl


(C) Monumentenadviesbureau| Privacyverklaring Actilus Webdesign