illustratie

Gemeente Nijmegen

In 2017 hebben Connie van den Broek en Miranda Lemmens 9 maanden gezamenlijk de taken van de secretaris van de Commissie Beeldkwaliteit waargenomen in de gemeente Nijmegen. De werkzaamheden bestonden o.a. uit het verzamelen van de stukken van de diverse plannen, het opmaken van de agenda, het voorbereiden van de vergadering, het notuleren en de verslaglegging tijdens de bijeenkomsten.
In 2019 hebben zij deze taken opnieuw voor een zestal maanden uitgevoerd en in 2020 heeft Connie nogmaals voor een kortere periode de functie van secretaris voor de gemeente Nijmegen vervuld.

Selectie gerelateerde projecten

Maak een afspraak of bel ons op

Met liefde voor het vak en oog voor detail beschikken de medewerkers van het Monumenten Advies Bureau over veel kennis en ervaring op het gebied van o.a. erfgoed waardenkaarten, inventarisatie en redengevende beschrijvingen, bouw- en cultuurhistorisch onderzoek en restauratie.


Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een geheel vrijblijvende afspraak. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Monumenten Advies Bureau
Bredestraat 1
6542 SN Nijmegen
Telefoon 024 - 378 67 42
E-mail info@monumentenadviesbureau.nl


(C) Monumentenadviesbureau| Privacyverklaring Actilus Webdesign