illustratie

Gemeente Arnhem

Bij de gemeente Arnhem is Miranda Lemmens ingezet voor het actualiseren en bijwerken van de digitale monumentenkaart van de gemeente. Dit bestaat uit het aanvullen en waar nodig corrigeren van de informatie in de database ten aanzien van gemeentelijke- en rijksmonumenten.
Tevens werkt Miranda samen met een GIS-tekenaar van de gemeente Arnhem aan het opstellen van een kaartlaag waarin het werkingsgebied van elk afzonderlijk monument is aangeduid. Deze kaartlaag is straks van belang bij het in werking treden van de nieuwe omgevingswet. Met één klik in de kaart kunnen dan de juridische regels van de aangeklikte locatie worden opgevraagd.

Selectie gerelateerde projecten

Maak een afspraak of bel ons op

Met liefde voor het vak en oog voor detail beschikken de medewerkers van het Monumenten Advies Bureau over veel kennis en ervaring op het gebied van o.a. erfgoed waardenkaarten, inventarisatie en redengevende beschrijvingen, bouw- en cultuurhistorisch onderzoek en restauratie.


Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een geheel vrijblijvende afspraak. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Monumenten Advies Bureau
Bredestraat 1
6542 SN Nijmegen
Telefoon 024 - 378 67 42
E-mail info@monumentenadviesbureau.nl


(C) Monumentenadviesbureau| Privacyverklaring Actilus Webdesign