illustratie

Privacy verklaring

https://www.monumentenadviesbureau.nl is een website van Monumenten Advies Bureau.

Inhoud
Voor gebruik, waaronder nadrukkelijk doch niet uitsluitend begrepen het kopiëren, verhandelen, heruitgeven, of anderszins voor (semi) commerciële doeleinden toe-eigenen van gegevens, dient in ieder geval vooraf schriftelijke toestemming te worden verkregen.

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens wordt besteed, kan geen garantie op de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens worden gegeven.

Cookies
Op de website https://www.monumentenadviesbureau.nl worden algemene bezoek-gegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging, evenals de gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek -en klikgedrag op de website, https://www.monumentenadviesbureau.nl. MAB gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Deze website maakt daarvoor gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door een cookie gegenereerde anonieme informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website wordt gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor de eigenaar van deze website en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Verwerkte persoonsgegevens
Monumenten Advies Bureau (MAB) kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van MAB. MAB kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
• voor -en achternaam
• bedrijfsnaam
• adresgegevens
• postadresgegevens
• telefoonnummer
• e-mail
• ip-adres


Waarom MAB gegevens nodig heeft
MAB gebruikt uw gegevens voor eigen doeleinden en informeert u via (digitale) berichtgeving over het bureau, actualiteiten en projecten. MAB bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@monumentenadviesbureau.nl. MAB zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op het verzoek reageren.

Klacht indienen
Indien u er met Monumenten Advies Bureau niet uitkomt kunt u hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vindt u daarvoor de benodigde informatie.

Beveiligen
MAB neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van MAB maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van de door MAB verzamelde gegevens, neem dan contact op met Monumenten Advies Bureau via info@monumentenadviesbureau.nl.




Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een geheel vrijblijvende afspraak. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Monumenten Advies Bureau
Bredestraat 1
6542 SN Nijmegen
Telefoon 024 - 378 67 42
E-mail info@monumentenadviesbureau.nl


(C) Monumentenadviesbureau| Privacyverklaring Actilus Webdesign