illustratie

 Over Monumenten Advies Bureau

Het Monumenten Advies Bureau (MAB) werd 30 jaar geleden, op 1 januari 1991, officieel opgericht door Frank Haans, na een korte periode van losse samenwerkingsverbanden. Na de vorming van de maatschap MAB met CeesJan Frank volgde een gestage groei van het bureau, waarbij ook het werkterrein steeds breder werd.

Naast monumenteninventarisaties ontstond een uitgebreide expertise op het gebied van bouwhistorisch onderzoek, architectuur- en interieuronderzoek, erfgoedkaarten en cultuurhistorische gebiedsanalyses.
Ook herbestemming van het gebouwde erfgoed, restauraties, onderhoud en technische advisering en ondersteuning van gemeentelijke monumentendiensten behoren tot de disciplines van het MAB.

 Maak een afspraak of bel ons op

Met liefde voor het vak en oog voor detail beschikken de medewerkers van het Monumenten Advies Bureau over veel kennis en ervaring op het gebied van o.a. erfgoed waardenkaarten, inventarisatie en redengevende beschrijvingen, bouw- en cultuurhistorisch onderzoek en restauratie.


Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een geheel vrijblijvende afspraak. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Monumenten Advies Bureau
Bredestraat 1
6542 SN Nijmegen
Telefoon 024 - 378 67 42
E-mail info@monumentenadviesbureau.nl


(C) Monumentenadviesbureau| Privacyverklaring Actilus Webdesign