illustratie

Erfgoed waardenkaarten

Een erfgoedwaardenkaart of cultuurhistorische waardenkaart brengt in één oogopslag de cultuurhistorische waarden binnen een bepaald gebied in beeld. Het voordeel hiervan is dat de kaart kan dienen als ondersteuning bij het gemeentelijke ruimtelijk beleid.

Op basis van de cultuurhistorische waardenkaart kan een cultuurhistorische beleidskaart samengesteld worden die dient als onderlegger voor het gemeentelijke beleid. De kaart geeft richting aan het ontwikkelen van nieuwe en het aanpassen van bestaande ruimtelijke plannen. Het Monumenten Advies Bureau heeft samen met RAAP al erfgoedkaarten vervaardigd voor (delen van) de gemeenten Groningen, Deurne en Vianen.

Selectie gerelateerde projecten

Maak een afspraak of bel ons op

Met liefde voor het vak en oog voor detail beschikken de medewerkers van het Monumenten Advies Bureau over veel kennis en ervaring op het gebied van o.a. erfgoed waardenkaarten, inventarisatie en redengevende beschrijvingen, bouw- en cultuurhistorisch onderzoek en restauratie.


Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een geheel vrijblijvende afspraak. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Monumenten Advies Bureau
Bredestraat 1
6542 SN Nijmegen
Telefoon 024 - 378 67 42
E-mail info@monumentenadviesbureau.nl


(C) Monumentenadviesbureau| Privacyverklaring Actilus Webdesign