illustratie

Detachering

In het verleden hebben MAB-mederwerkers regelmatig gemeenten ondersteund voor technische projecten, beleidsvraagstukken en praktische zaken. Miranda Lemmens en Connie van den Broek de afgelopen jaren meerdere keren de functie van secretaris van de commissie beeldkwaliteit bij de gemeente Nijmegen tijdelijk vervuld. 

Beoordelen en begeleiden van onderhouds- en restauratieplannen en de behandeling van subsidieaanvragen vormen een aandeel in het takenpakket van de gemeentelijke dienst monumentenzorg. Detachering van één van onze medewerkers behoort daarbij tot de mogelijkheden. 

Het Monumenten Advies Bureau heeft inmiddels in diverse gemeenten, waaronder Doetinchem, Beuningen, Arnhem, Tiel, Roermond en Zutphen dergelijke ondersteuning verzorgd. 

Behalve technische advisering biedt het MAB ook ondersteuning aan gemeenten op beleidsniveau. Daarbij gaat het vaak om uitvoering van beleid, het participeren in integrale projectteams en het begeleiden/beoordelen van plannen van derden, maar ook advisering bij het ontwikkelen van beleid.

Selectie gerelateerde projecten

Maak een afspraak of bel ons op

Met liefde voor het vak en oog voor detail beschikken de medewerkers van het Monumenten Advies Bureau over veel kennis en ervaring op het gebied van o.a. erfgoed waardenkaarten, inventarisatie en redengevende beschrijvingen, bouw- en cultuurhistorisch onderzoek en restauratie.


Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een geheel vrijblijvende afspraak. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Monumenten Advies Bureau
Bredestraat 1
6542 SN Nijmegen
Telefoon 024 - 378 67 42
E-mail info@monumentenadviesbureau.nl


(C) Monumentenadviesbureau| Privacyverklaring Actilus Webdesign